Dacia Duster

TCe 100 ECO-G Journey
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaal-/micakleur
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5.000 km
Brandstof LPG
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-887-DH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurNoir Nacre
BrandstofLPG
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
880966 - Aanvaarding in overleg.

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Dacia Duster. Het is een auto uit 2024, op de teller staat een kilometerstand van 5000. De aandrijving van deze Dacia wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze Dacia horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. Je weet precies hoeveel ruimte je nog hebt, in beeld en geluid. Je kunt het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die jij kiest. De auto neemt je werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Met de cruise control kom je bijna nog fitter aan dan je vertrekt. De Dacia is standaard voorzien van: keyless entry, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, ben je altijd veilig onderweg.

Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 17"
metaal-/micakleur
navigatiesysteem
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
audio installatie
Garanties
Bovag
Nap