Dacia Duster

TCe 100 ECO-G Journey
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaal-/micakleur
  • navigatiesysteem
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 101 km
Brandstof LPG
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
22627201
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurLichen Kaki
BrandstofLPG
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
885539

Met een auto als deze Dacia Duster kom jij absoluut goed voor de dag. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De aandrijving van deze Dacia wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tijdens koude winterdagen verjaagt jouw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het digitale dashboard zorgt voor een super functionele display van reisinformatie. Door het combineren van beelden van vier camera's, biedt de 360 graden camera een naadloos en gedetailleerd beeld van de hele omgeving rondom deze auto. Geen betere plek om naar goede muziek te luisteren dan in de auto. Daarom tref je hier het high performance audiosysteem aan! Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kun je je volledig op het verkeer concentreren. Met de electronic climate control selecteer jij de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

De geavanceerde technologie in deze Dacia is in staat om onderweg het verkeer om je heen te monitoren en er op te reageren. Zo heb je als het ware een automatische co-piloot aan boord. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als jouw bijrijder en attendeert je op de verkeersborden langs de weg. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we jouw interesse gewekt? Deze Duster staat nu voor je klaar, je bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we je ook meteen over de financieringsvormen die we je kunnen aanbieden. Bel je ons vandaag nog?



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service.   

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 18"
metaal-/micakleur
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor