Dacia Duster

TCe 130 Extreme New Model
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 5-spaaks 17"
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 100 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
629193956
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurSchaliegrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving
882847 - Aanvaarding in overleg.

Met een auto als deze Dacia Duster kom jij absoluut goed voor de dag. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze auto profiteer jij onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in hoogte verstelbare passagiersstoel.

Het digitale dashboard heeft veel extra's: weginformatie, navigatie, klimaatcontrole en alle benodigde functies in één oogopslag. Met de 360 graden camera op deze auto wordt het rijden een heel stuk veiliger, dankzij het optimale zicht dat het biedt. De bediening van het audio-installatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Soms heeft u meer parkeerruimte dan je denkt. Maar soms ook niet. De parkeersensoren vertellen precies hoeveel. Met regensensor, cruise control, keyless entry, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze auto helemaal compleet.

Het rijden met deze Dacia wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over jouw veiligheid waken. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als jouw bijrijder en attendeert je op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt dat je mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. In deze Dacia vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Meer weten over deze auto? Je bent van harte welkom om hem te komen bekijken.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 5-spaaks 17"
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
audio installatie
Autonomous Emergency Braking