Dacia Duster

TCe 150pk Journey EDC/Automaat Rondomzicht camera
  • Navig
  • Climate control
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 4.307 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-626-JR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving
Al onze prijzen zijn inclusief 12 maanden BOVAG garantie en een geldige APK.
Voor € 595,- koopt u het Stam All-In pakket met daarin: Onderhoud volgens schema, nieuwe APK keuring, technisch klaarmaken, volle tank brandstof/volle batterij, nieuwe mattenset en het napoetsen van de auto.
Betrouwbaar in kwaliteit, een topper in rijprestaties en qua conditie in blakende vorm. Deze Dacia Duster staat voor u klaar! Deze auto uit 2023 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 4307 kilometer. Een robuuste viercilinder benzinemotor is verantwoordelijk voor de aandrijving van deze SUV. Bij de uitrusting van deze Dacia horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. En deze auto heeft ook regensensor, cruise control, keyless entry, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur als standaard uitrusting.

Deze Dacia biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken. In deze Dacia vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

= Bedrijfsinformatie =

Al onze prijzen zijn 12 maanden BOVAG garantie en een geldige APK.
Voor € 595,- koopt u het Stam All-In pakket met daarin: Onderhoud volgens schema, nieuwe APK keuring, technisch klaarmaken, volle tank brandstof/volle batterij, napoetsen en een nieuwe mattenset.

Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Stam Renault dealers sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.

Waarom kiezen voor Stam?
- 95% van onze klanten is Volledig tevreden
- Alle prijzen zijn inclusief garantie.
- Alle auto's worden na binnenkomst grondig technisch geïnspecteerd.
- Transparante en scherpe prijsstelling.
- Klanten krijgen advies op maat en een persoonlijk voorstel in onze showroom.
Stam bestaat meer dan 100 jaar en heeft veel STAMbassadeurs mogen verwelkomen door verkoop en onderhoud van auto’s. Wij verwelkomen ook u graag als klant bij Stam. Meer informatie bel: 033-4635104 of e- mail: contactrenault@stam.nl
Opties
360° Camera
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Garanties
Bovag