Dacia Jogger

1.0 TCe 100 ECO-G Expression 7p. - Pack Assist / Media Nav
  • Pack Assist
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof LPG
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-507-PZ
CarrosserieMPV
Bouwjaar2024
KleurZwart metallic
BrandstofLPG
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
Een verjaardag, samen voetbal kijken, een dansfeestje... Ook de woonkamer deelt u af en toe anders in. Dat kan met deze MPV ook. Net waar u 'm voor wilt gebruiken. Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Het navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. De audiobediening op het stuur draagt bij aan een veilige rit. Geen afleiding, geen tasten - de knoppen zitten onder uw vingers. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn DAB ontvangst, regensensor, cruise control, airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Dacia bovendien dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit maken met deze Dacia Jogger? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
Pack Assist
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto
Garanties
Nap