Dacia Jogger

1.0 TCe 110 Extreme 7p. - Demo
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 2.500 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-510-PZ
    CarrosserieMPV
    Bouwjaar2024
    KleurGroen metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)455 X 178 X 167
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving
    U merkt het al bij het hogere instappen: dit is echt een MPV. Multitoepasbaar en multifunctioneel! Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 10 kilometer. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

    Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. Het navigatiesysteem en het audiosysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Ook regensensor, cruise control, keyless entry, boordcomputer en verstelbaar stuur horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Deze Dacia is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

    Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

    = Bedrijfsinformatie =

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Apple Carplay/Android Auto
    Armsteun voor
    Garanties
    Nap