Dacia Jogger

1.0 TCe 110 Extreme 7p. Pack Extreme/ Media Nav
  • Pack Medianav
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
MC-89-95
CarrosserieMPV
Bouwjaar2024
KleurGroen metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
Plaats voor zeven personen of genoeg plek voor uw aankopen bij de bouwmarkt, de veelzijdige Dacia Jogger biedt het allemaal. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. De aandrijving van deze Dacia wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. In deze Jogger vindt u schakelaars op het stuur om het navigatiesysteem te bedienen en het audiosysteem met DAB-ontvangst. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. U bent in deze Dacia ook voorzien van regensensor, cruise control, keyless entry, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Dacia, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
Pack Medianav
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto