Dacia Jogger

1.0 TCe 110 Extreme 7p.
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 10 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-508-PZ
    CarrosserieMPV
    Bouwjaar2024
    KleurGris Schiste (grijs metallic)
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingKunstleer
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)455 X 178 X 167
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving
    Een MPV als deze, daar stapt oma net zo makkelijk in als een heel kinderpartijtje. Aan ruimte geen gebrek! Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De aandrijving van deze Dacia wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Dacia heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze Dacia Jogger een achteropkomend verkeer waarschuwing. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur en boordcomputer behoorlijk compleet.

    De Dacia Jogger is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. In deze Dacia vinden we verder een autonoom remsysteem en dodehoekdetectie

    Hebben we uw interesse gewekt? Deze Jogger staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

    = Bedrijfsinformatie =

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Apple Carplay/Android Auto
    Armsteun voor
    Garanties
    Nap