Dacia Jogger

TCe 100 ECO-G Extreme
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 101 km
Brandstof LPG
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
3699444
CarrosserieMPV
Bouwjaar2024
KleurSchaliegrijs
BrandstofLPG
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
881284

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Dacia Jogger. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De aandrijving van deze Dacia wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. De elektronische systemen in deze Dacia helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! Deze Dacia is voorzien van verstelbaar stuur en boordcomputer.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem