Dacia Sandero Stepway

TCe 100 ECO-G Expression
  • achteruitrijcamera
  • airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • dodehoek detectie
  • lpg installatie
  • Pack Assist
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 12.500 km
Brandstof LPG G3
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
T-201-BG
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurBleu Iron
BrandstofLPG G3
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
878729 - Aanvaarding in overleg

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Dacia Sandero. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de uitrusting van deze Dacia behoren ook LPG-installatie, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van dab-ontvangst. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. In deze Dacia kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze Dacia Sandero een achteropkomend verkeer waarschuwing. Maximumsnelheid? Even de cruise control instellen en u blijft perfect binnen de marges. Deze Dacia is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze Sandero staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.  
Opties
achteruitrijcamera
airco
Apple Carplay/Android Auto
dodehoek detectie
lpg installatie
Pack Assist
parkeersensor voor
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie