Dacia Spring

Expression 27 kWh
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 14"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 101 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
855840580
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurBlanc Kaolin
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Gewicht912 Kg
Omschrijving
880292

Iedere rit in een elektrische auto is een weldaad: u rijdt ontspannen en in alle rust, er is volop vermogen en u komt verkwikt op uw bestemming aan. De batterijtechniek heeft de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt, zodat u met deze auto op een volle acculading echt ver kunt komen. En als u de auto 's avonds aan de lader koppelt, is hij de volgende dag weer helemaal vol. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Verder is de Dacia uitgerust met: 14 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Op het stuur bevinden zich ook de schakelaars waarmee u de audio bedient. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Spring aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
kunstlederen bekleding
lichtmetalen velgen 14"
metaalkleur
navigatiesysteem
achterbank neerklapbaar
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking