Dacia Spring

Expression
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 14"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5.000 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-592-PZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurGris Lightning
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a29-12-2023
Gewicht912 Kg
Omschrijving
879336 - Aanvaarding in overleg

De vormgeving van deze Dacia Spring is geoptimaliseerd voor een optimale actieradius. Zo haalt u maximaal rijplezier uit elke kilometer. CO2-uitstoot? Met de elektromotor rijdt u stil en schoon! Deze auto uit 2023 heeft nauwelijks gereden. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 14 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Muziek aan, muziek uit? Het kan met een simpele vingerbeweging dankzij de audiobediening op het stuur! Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. De uitrusting van deze auto is met airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u een proefrit maken met deze elektrische auto? Maak dan nu een afspraak.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
kunstlederen bekleding
lichtmetalen velgen 14"
metaalkleur
navigatiesysteem
achterbank neerklapbaar
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie