Dacia Spring

Extreme 27 kWh
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 14"
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 1.729 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-532-GK
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurSlate Bleu
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a20-06-2023
Gewicht935 Kg
Omschrijving
879768 - Dit voertuig betreft een demonstratieauto, bij interesse verzoeken wij u contact op te nemen met onze verkoopadviseurs over de beschikbaarheid en de huidige kilometerstand.   

Elektrisch rijden is een onvergelijkbare beleving. Ervaar het zelf met deze Dacia Spring. Op een volle acculading kan deze auto de gebruikelijke dagelijkse ritten allemaal maken. Het opladen gaat eenvoudig aan een openbare laadpaal of aan uw eigen oplaadpunt thuis. Natuurlijk behoren 14 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met dab!) en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! Deze Dacia is voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze Dacia is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Dacia Spring.

Dit is het moment om te switchen naar elektrisch rijden. Gaat u mee? Bel nu voor een afspraak en maak een proefrit!



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
kunstlederen bekleding
lichtmetalen velgen 14"
navigatiesysteem
achterbank neerklapbaar
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Bovag
Nap