Nissan Leaf

Tekna 40 kWh Stoelverw voor + achter / Full LED / Pro pilot / Clima / 360 Camera / snel laden / Bose
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • achterbank verwarmd
  • achteruitrij assistent
  • airco (automatisch)
  • alarm klasse 1(startblokkering)
  • Anti Blokkeer Systeem
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 62.458 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-555-LF
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurBrilliant black m
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a02-09-2020
Gewicht1480 Kg
Omschrijving
Autorijden zonder plaatselijke uitlaatemissies. Nissan maakt deze belofte waar met deze LEAF. Een elektrische auto is echt niet meer alleen voor korte ritjes. Het rijbereik van deze auto biedt voldoende ruimte voor uw dagelijkse ritten. Daardoor kan het opladen vaak 's nachts gebeuren. Zelfs op de koudste dagen zorgt het verwarmbare stuurwiel, de voorstoelen en de achterbankverwarming ervoor dat u en uw passagiers het nooit koud hebben in deze luxueuze auto. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

De kracht van de 360 graden camera op deze auto resulteert in optimale zichtbaarheid en veiligheid. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Loopt het verkeer onderweg vast, schakel dan de file assistent in en laat het systeem zorgen voor de juiste afstand bij stilstaan en rijden. Het high performance audiosysteem produceert krachtige bassen en heldere hoge tonen. Er is geen bestemming die het aanwezige full map navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! De Nissan is standaard voorzien van: automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

In de Nissan LEAF heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Is elektrisch rijden iets voor u? Bel dan nu om een proefrit te maken met deze auto.
Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verwarmd
achteruitrij assistent
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie