Renault Arkana

1.6 E-Tech Hybrid 145 R.S. Line
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen schuif-/kanteldak
  • kunstlederen/alcantara bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 50.809 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-443-RZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurNoir Metal (GXA)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
De Franse charme wint nog altijd miljoenen harten. Maar ook het punt van constructie, prestaties en rijcomfort zitten deze auto's al jaren in de voorhoede. De hybride combi van een verbrandingsmotor en een elektromotor zorgt voor zeer laag brandstofverbruik en veel minder uitstoot. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Daglicht valt vrij binnen door het elektrisch bediende glazen panoramadak. Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

'Boem is ho'? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen navigatiesysteem. Bij verandering van rijrichting analyseert de kruisend verkeer detectie automatisch of tegenliggers een risico vormen. Zo ja, dan volgt meteen een waarschuwing. En deze auto heeft ook electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel als standaard uitrusting.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Renault in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Ook helpen het dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Veenendaal afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-veenendaal@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Bochane Veenendaal behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Veenendaal is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Bochane adverteert haar voorraad onder voorbehoud van typefouten/prijswijzigingen. Wij streven ernaar om alle informatie in deze advertentie zo accuraat mogelijk weer te geven. Vertrouw niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Veenendaal!

 
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
elektrisch glazen schuif-/kanteldak
kunstlederen/alcantara bekleding
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem
Pack Look
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
Garanties
100% onderhouden
Nap
Wettelijke Garantie