Renault Austral

1.3 Mild Hybrid 160 X-Tronic Automaat Techno / 1800kg Trekgewicht / Panoramadak / Elektrische Stoelen en Achterklep / Adaptieve Cruise Control
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • electronic climate controle
  • Elektrisch bedienbare achterklep (TLGPW)
  • elektrisch verwarmbaar stuurwiel (HTSW0)
  • Elektrisch verwarmbare voorstoelen (HTS02)
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 6.875 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
625761
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1333 CC
Omschrijving
De Renault Austral 1.3 Mild Hybrid 160 X-Tronic Automaat Techno uit 2024 is een luxe SUV die zowel rijcomfort als praktische functionaliteit biedt. Met een 1.3-liter mild-hybrid benzinemotor die 157 pk levert, in combinatie met een automatische X-Tronic transmissie, is deze auto ideaal voor dagelijks gebruik en lange ritten. Hij kan bovendien een aanhanger tot 1.800 kg trekken, wat hem geschikt maakt voor het vervoeren van caravans of trailers.

Het panoramadak zorgt voor een ruimtelijk en licht gevoel in het interieur, wat de ritten aangenamer maakt. De elektrische stoelen, voorzien van verwarming en massagefunctie, verhogen het comfortniveau aanzienlijk. De elektrische achterklep maakt in- en uitladen eenvoudig. Met de adaptieve cruise control kan de Austral automatisch de afstand tot de voorligger behouden, wat het rijden op de snelweg ontspannen maakt.

Dankzij keyless entry en start hoef je de autosleutels niet meer te gebruiken om de auto te ontgrendelen of te starten, wat het dagelijks gebruik vereenvoudigt. Het verwarmbare stuurwiel en de verwarmbare stoelen zijn ideaal voor koude dagen. De auto beschikt over navigatie en connectiviteit via Apple CarPlay en Android Auto, waardoor je je smartphone eenvoudig kunt integreren met het multimediasysteem en toegang hebt tot navigatie, muziek en communicatie.

Het interieur van de Austral is modern, met een zwarte hemelbekleding en stoffen bekleding. De 19-inch lichtmetalen velgen en LED-verlichting geven de auto een dynamische uitstraling. Het digitale instrumentenpaneel en het multifunctionele stuurwiel zorgen voor een intuïtieve rijervaring. De auto is ook uitgerust met lane assist, parkeersensoren en een achteruitrijcamera, wat zorgt voor extra veiligheid en gemak bij het parkeren.

Met een brandstofverbruik van 6,2 liter per 100 kilometer biedt de Renault Austral een goede balans tussen prestaties en efficiëntie, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor wie op zoek is naar een luxe SUV met moderne technologie en gebruiksgemak.

Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
electronic climate controle
Elektrisch bedienbare achterklep (TLGPW)
elektrisch verwarmbaar stuurwiel (HTSW0)
Elektrisch verwarmbare voorstoelen (HTS02)
keyless entry
keyless start
lichtmetalen wielen 19” ‘Komah’
navigatiesysteem
Pack solid (PCV28)
Panoramisch vast glazen dak (FXPRF)
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 24-03-2026