Renault Clio

1.0 TCe 90 Techno Navigatie / Parkeersensoren V+A+Camera / Climate Control / Lichtmetalen Velgen / LED / DAB
  • achteruitrij assistent
  • Apple Carplay/Android Auto
  • dodehoek detectie
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 17.370 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-457-BJ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurGris schiste kqg
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
Laat u niets wijsmaken, deze Renault Clio biedt alles wat u van een auto verlangt. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Overzicht, informatie en functionaliteit: dat biedt het digitale dashboard. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. U kunt het audiosysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Met regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en boordcomputer is deze Renault helemaal compleet.

De geavanceerde technologie in deze Renault is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze Renault Clio u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. U rijdt snel, zuinig en zeker naar uw bestemming met het navigatiesysteem. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. De uitrusting van deze auto is met DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur behoorlijk compleet.

Deze Renault biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Lelystad afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-lelystad@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Bochane Lelystad behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Lelystad is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Lelystad!
Opties
achteruitrij assistent
Apple Carplay/Android Auto
dodehoek detectie
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
navigatiesysteem
Pack Advanced Safety
parkeersensor achter
parkeersensor voor
Reservewiel
stof/kunstlederen bekleding
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie