Renault Mégane

1.3 TCe 140 EDC Intens
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem full map
  • premium kleur
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 72.077 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-475-TV
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurBlanc Nacré (QNC)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Renault Mégane. Het is een auto van het bouwjaar 2022, hij heeft 72077 kilometer op de teller staan. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het full map navigatiesysteem! Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Muziek aan, muziek uit? Het kan met een simpele vingerbeweging dankzij de audiobediening op het stuur! De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. Met regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en boordcomputer is deze Renault helemaal compleet.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Even bellen voor een afspraak en deze Renault staat voor u klaar!
Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem full map
premium kleur
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
All-Seasons
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie