Renault Mégane

1.3 TCe 140 EDC Intens Automaat / Parkeersensoren / Navigatie / Climate Control / Lichtmetalen Velgen / Cruise Control
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem full map
  • premium kleur
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 77.630 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-149-XG
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurBlanc Nacré (QNC)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving
U gelooft het misschien moeilijk, maar deze Renault Mégane is niet nieuw. Nèt niet. De eerste eigenaar heeft 'm eventjes voor u ingereden en de nieuwprijs voor zijn rekening genomen. Nu is-ie voor u. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze Renault Mégane prima parkeersensoren die u een handje helpen. De elektronische systemen in deze Renault helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook is deze Renault helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!
Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem full map
premium kleur
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
All-Seasons
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie