Dacia Duster

1.0 TCe 100 ECO-G Journey - Demo - 360° Camera
  • Pack parking
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5.000 km
Brandstof LPG
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GBZ-64-F
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurSandstone (beige metallic)
BrandstofLPG
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)435 X 181 X 165
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving
Met zijn kenmerkende hoge silhouet straalt deze SUV vastberadenheid uit, maar ook de zekerheid dat hij altijd zijn weg vindt, waar u ook naartoe rijdt. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 2500 Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Verder is de Dacia uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De digitale wereld van mobiliteit verwelkomt u; op het digitale dashboard wordt alles weergegeven om uw rit gemakkelijk en veilig te maken. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Qua muziekbeleving onderweg gaat deze auto ook een stevige stap verder dankzij het high performance audiosysteem. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. De Dacia is standaard voorzien van: draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry en boordcomputer.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Met voorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
Pack parking
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun voor
Audio installatie premium
Garanties
Nap