Dacia Duster

1.2 TCe 130 mild hybrid Journey
  • 18'' lichtmetalen wielen diamantée ''TAGASAN''
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • Media NAV Live (NA487)
  • metaal-/micakleur
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
660136399
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurLichen Kaki
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving
ANWB / Dacia Private Lease actie geldig t/m 8 september.
Zorgeloos een nieuwe Dacia rijden voor een vast scherp bedrag per maand.

Nu te bestellen bij Zeeuw & Zeeuw Renault Delft.

Offerte? Bel 015-2564400 of mail naar verkoop.renault-delft@zeeuwenzeeuw.nl 

Zeeuw & Zeeuw introduceert de nieuwe Dacia Duster, waar jouw nieuwe avontuur begint. Deze robuuste en stijlvolle terreinwagen belichaamt de perfecte combinatie van kracht, comfort en avontuur. Of je nu de stad doorkruist of de ongebaande paden verkent, de Dacia Duster 2024 staat klaar voor elke uitdaging. De Dacia Duster 2024 belooft een ideale combinatie te worden in robuustheid, comfort en avontuur. Ontworpen met de nieuwste technologische innovaties en een oog voor verfijning, zal deze duster de lat hoger leggen voor SUV's in zijn klasse. 

De Dacia Duster 2024 maakt het mogelijk om duurzaam en betaalbaar onderweg te zijn. Met hybride-aandrijflijnen zoals de Duster HYBRID 140 en de Duster TCe 130 biedt Dacia efficiënte en zuinige opties. De Duster HYBRID 140 maakt gebruik van geavanceerde technologie voor elektrisch rijden in stadsverkeer, terwijl de Duster TCe 130 met mild hybrid- technologie zorgt voor een responsievere rijervaring met verminderd brandstofverbruik. Ook de Duster ECO-G 100, met zijn LPG-motor, biedt een milieuvriendelijk alternatief met verminderde C02-uitstoot. Duurzaamheid is niet langer een luxe, maar een betaalbare keuze met de nieuwe Dacia Duster!


Welkom bij Renault & Dacia dealer Zeeuw & Zeeuw Delft

ELKE WERKDAG GEOPEND van 9.00u tot 18.00u en zaterdag van 9.00u tot 17.00u

Wij zijn de grootste Renault- en Dacia dealervestiging in de regio Haaglanden en Rotterdam, gelegen aan de verbindingsweg N470 tussen de A12 en A13. Wij bedienen hiervan uit o.a. Delft, Den Haag, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Schipluiden, Den Hoorn, de wijken Ypenburg + Leidschenveen, Rijswijk en Zoetermeer. Voor uw personen- en bedrijfswagen zijn wij tevens PRO+ Center voor de zakelijke klant, Top Occasion Center en E-Tech Center voor de elektrische auto's van Renault en Dacia. U heeft keuze uit meer dan 125 gebruikte auto's met Bovag-en Top Occasion garantie*, 100% vooraf gecontroleerd en kilometerstanden NAP gecontroleerd.

Algemene opmerking:
Hoewel aan de informatie over onze internetpresentatie voor nieuwe auto's en occasions de grootst mogelijke zorg is besteed kan Zeeuw & Zeeuw niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie, van welke aard dan ook.
Opties
18'' lichtmetalen wielen diamantée ''TAGASAN''
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
Media NAV Live (NA487)
metaal-/micakleur
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
audio installatie premium
Garanties
Bovag
Nieuwe Renault