Dacia Duster

1.6 Hybrid 140 Journey
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem
  • Pack parking
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5.000 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GBG-39-G
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurBruin
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 500 kilometer afgelegd. Naar de pomp of aan de lader? Doe maar allebei. Deze Dacia Duster is voorzien van zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor. Ideale combi! Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Altijd de benodigde functies in beeld? Het digitale dashboard zorgt ervoor. De functie van de 360 graden camera in deze auto is om u een totaaloverzicht van de omgeving te geven, ongeacht hoe smal de straat of parkeerplek is. Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. Telefoon onderweg aan de lader? Daar komt geen kabeltje aan te pas, want deze Dacia Duster is voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Deze auto is voorzien van navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry en boordcomputer.

De geavanceerde technologie in deze Dacia is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Dacia Duster Brake Assist als remondersteuning. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Dacia Duster. Bel of mail ons nu voor een afspraak.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Apeldoorn afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-apeldoorn@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Apeldoorn behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Bochane Apeldoorn is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij  Bochane Apeldoorn!

 
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem
Pack parking
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
audio installatie premium
Garanties
100% onderhouden
Nap
Wettelijke Garantie