Dacia Sandero

TCe 100 Bi-Fuel Expression
  • Apple Carplay/Android Auto
  • metaalkleur
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 101 km
Brandstof LPG
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
856691740
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurNoir Nacre
BrandstofLPG
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
882609

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij jou past. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De aandrijving van deze Dacia wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter, metallic lak en start-stopsysteem.

'Boem is ho'? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via je smartphone. Overal en altijd. Je kunt het audiosysteem met dab-ontvangst bedienen met de knoppen op het stuur. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. De elektronische systemen in deze Dacia helpen jou actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van cruise control, airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Dacia Sandero samen. Je bent mede dankzij dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wordt dit jouw nieuwe auto? We verwelkomen je graag om je deze Sandero te laten zien, en dan leggen we je ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
metaalkleur
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag