Dacia Sandero

TCe 100 ECO-G Expression
  • Apple Carplay/Android Auto
  • metaalkleur
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 101 km
Brandstof LPG
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
206752064
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurBleu Iron
BrandstofLPG
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
881647

Bij het ontwerpen van de Dacia Sandero stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De aandrijving van deze Dacia wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Alle belangrijke audiofuncties zijn regelbaar zonder het stuur los te laten. De knoppen bevinden zich onder uw vingers. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Dacia is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Deze Dacia is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Dacia in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en dodehoekdetectie steeds veilig onderweg.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
metaalkleur
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag