Nissan Juke

114pk DIG-T Tekna AUTOMAAT 360° Camera
  • Adapt cruise
  • BOSE
  • Leder
  • Navi
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 28.857 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GGT-73-N
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
Al onze prijzen zijn inclusief 12 maanden BOVAG garantie en een geldige APK.
Voor € 595,- koopt u het Stam All-In pakket met daarin: Onderhoud volgens schema, nieuwe APK keuring, technisch klaarmaken, volle tank brandstof/volle batterij, nieuwe mattenset en het napoetsen van de auto.

Het unieke van Japanse auto's als deze Nissan Juke is dat ze zo goed doordacht zijn. Ieder onderdeel is doorontwikkeld, maar tegelijk is deze auto meer dan de optelsom van al zijn onderdelen. Deze auto biedt stijl, klasse maar bovenal kwaliteit. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Houdt u van een stijlvolle uitvoering? Dan zal het lederen interieur u zeker bevallen. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Tot de uitrusting van deze Nissan behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

De indeling van het digitale dashboard is zo ingericht dat u met één blik precies weet wat u weten wilt. De functie van de 360 graden camera in deze auto is om u een totaaloverzicht van de omgeving te geven, ongeacht hoe smal de straat of parkeerplek is. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Filerijden zal nooit een pretje worden. Maar met de file assistent wordt het wél relaxter. Deze geavanceerde optie zorgt dat u automatisch de juiste afstand tot de voorligger houdt en remt bovendien als de rij tot stilstand komt. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van dashboard met spraakbediening, Bose-audioinstallatie, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

Aan boord van deze Nissan houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Bij afslaan en inhalen waarschuwt de actieve dodehoekdetectie meteen als er gevaar is vanwege voertuigen buiten uw zichtveld. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Nissan bovendien forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit maken met deze Nissan Juke? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

= Bedrijfsinformatie =

Al onze prijzen zijn 12 maanden BOVAG garantie en een geldige APK.
Voor € 595,- koopt u het Stam All-In pakket met daarin: Onderhoud volgens schema, nieuwe APK keuring, technisch klaarmaken, volle tank brandstof/volle batterij, napoetsen en een nieuwe mattenset.

Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Stam Renault dealers sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.

Waarom kiezen voor Stam?
- 95% van onze klanten is Volledig tevreden
- Alle prijzen zijn inclusief garantie.
- Alle auto's worden na binnenkomst grondig technisch geïnspecteerd.
- Transparante en scherpe prijsstelling.
- Klanten krijgen advies op maat en een persoonlijk voorstel in onze showroom.

Stam bestaat meer dan 100 jaar en heeft veel STAMbassadeurs mogen verwelkomen door verkoop en onderhoud van auto’s. Wij verwelkomen ook u graag als klant bij Stam. Meer informatie bel: 033-4635104 of e- mail: contactrenault@stam.nl
Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achterspoiler
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Airco (automatisch)
Airco met elektronische regeling
Alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Bovag