Renault Austral

1.2 E-Tech Hybrid 200 Iconic Esprit Alpine - Panoramadak / Harman Kardon / 4Control Advanced
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 90.635 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    S-680-JJ
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2023
    KleurZwart metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)451 X 183 X 163
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving
    Het doordachte ontwerp van de Renault Austral maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Lang onderweg zijn kan een behoorlijke uitdaging zijn voor rug en schouders. Daarom zijn de verwarmbare voorstoelen voorzien van een weldadige massagefunctie. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Deze Renault Austral heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. De kwaliteit van de matrix LED-verlichting geeft het gevoel dat u bij daglicht rijdt. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    Omdat goed geïnformeerd rijden tegenwoordig om veel meer draait dan alleen snelheid en brandstofpeil, laat het digitale dashboard alle functies zien die u nodig heeft. De 360 graden camera op deze auto is een innovatieve functie die de obstakels rondom de auto in beeld brengt voor een optimaal zicht. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Kop aan kont langzaam rijden: dan is afstand houden soms lastig. De file assistent helpt en zorgt automatisch voor veilige ruimte tot de voorligger. Ook als die tot stilstand komt. Een massieve sound of fluisterzachte verstaanbaarheid? Het high performance audiosysteem presteert op topniveau. Met navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry is deze auto helemaal compleet.

    Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Renault in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Dashboardinfo checken zonder uw ogen van de weg te halen? Dat kan met de head-up display. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Met voorzieningen als dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

    U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

    = Bedrijfsinformatie =

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
    Opties
    achterasbesturing
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verstelbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Garanties
    Nap