Renault Captur

1.6 E-Tech Plug-in Hybrid 160 Iconic
  • Pack Advanced Driving
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 19.205 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-153-FD
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurRood metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)423 X 180 X 158
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving
Een mooie, praktische auto voor het hele gezin. Met de pittige benzinemotor en de automatische transmissie is autorijden een waar genoegen. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

In één oogopslag zijn alle vitale functies afleesbaar dankzij het digitale dashboard. Of u nu achteruit rijdt, parkeert of een smalle straat inslaat, de 360 graden camera op deze auto, mogelijk gemaakt door vier camera's, biedt een perfect beeld van uw omgeving. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Extra opties op deze auto zijn: draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Renault. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Neem contact op en we regelen een afspraak!

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
Pack Advanced Driving
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verstelbaar
Achterspoiler
Achteruitrijcamera
Afwijkende dakkleur
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Nap