Renault Captur

1.6 E-Tech Hybrid 145 SL Rive Gauche
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 31.035 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-158-JK
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurTwo-tone blanc nacré / noir ét
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
Niet voor niets hebben Franse auto's fans voor het leven. Het fantastische weggevoel wordt gecombineerd met hoogstaande techniek en uitstekende constructie. Op een dag rijden we allemaal elektrisch. Maar voor nu is de hybride oplossing van elektrisch en benzine ideaal! Zo ook bij deze Renault Captur. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en extra getint glas.

Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Ook DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Deze Renault Captur is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Deze Renault Captur is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Veenendaal afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-veenendaal@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Bochane Veenendaal behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Veenendaal is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Bochane adverteert haar voorraad onder voorbehoud van typefouten/prijswijzigingen. Wij streven ernaar om alle informatie in deze advertentie zo accuraat mogelijk weer te geven. Vertrouw niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Veenendaal!

 
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie