Renault Captur

TCe 140 Intens Adapt. Cruise
  • Camera
  • Climate
  • Navi
  • Stoel/-Stuur verw.
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 28.632 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GDZ-21-P
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving
Al onze prijzen zijn inclusief 12 maanden BOVAG garantie en een geldige APK.
Voor € 595,- koopt u het Stam All-In pakket met daarin: Onderhoud volgens schema, nieuwe APK keuring, technisch klaarmaken, volle tank brandstof/volle batterij, nieuwe mattenset en het napoetsen van de auto.

Als een echte Franse auto onderscheidt ook deze Renault Captur zich met zijn doordachte vormgeving en uitstekende rijkwaliteiten. Deze SUV is uitgerust met een benzinemotor en een automatische transmissie. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. Beknibbelen op comfort is er niet bij met deze Renault Captur. Hij is zelfs voorzien van een verwarmd stuurwiel! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. U bent in deze Renault ook voorzien van DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Een fietser of ander voertuig in de dode hoek ziet u gemakkelijk over het hoofd. De actieve dodehoekdetectie signaleert meteen elke risicosituatie. In deze Renault vinden we verder een forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

= Bedrijfsinformatie =

Al onze prijzen zijn 12 maanden BOVAG garantie en een geldige APK.
Voor € 595,- koopt u het Stam All-In pakket met daarin: Onderhoud volgens schema, nieuwe APK keuring, technisch klaarmaken, volle tank brandstof/volle batterij, napoetsen en een nieuwe mattenset.

Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Stam Renault dealers sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.

Waarom kiezen voor Stam?
- 95% van onze klanten is Volledig tevreden
- Alle prijzen zijn inclusief garantie.
- Alle auto's worden na binnenkomst grondig technisch geïnspecteerd.
- Transparante en scherpe prijsstelling.
- Klanten krijgen advies op maat en een persoonlijk voorstel in onze showroom.
Stam bestaat meer dan 100 jaar en heeft veel STAMbassadeurs mogen verwelkomen door verkoop en onderhoud van auto’s. Wij verwelkomen ook u graag als klant bij Stam. Meer informatie bel: 033-4635104 of e- mail: contactrenault@stam.nl
Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verstelbaar
Achterspoiler
Achteruitrijcamera
Afwijkende dakkleur
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Airco (automatisch)
Garanties
Bovag