Renault Mégane

1.3 TCe 140 EDC Intens Automaat
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 42.556 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-905-VS
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurNoir Étoilé (GNE)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving
Een echt goede auto biedt meer dan alleen maar hoge prestaties en een comfortabele rit. Zo'n auto verrijkt uw leven door een optimale combinatie van doordachte vormgeving en hoogstaande techniek. Deze Renault Mégane is daar een goed voorbeeld van. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Ogen op de weg, handen aan het stuur. De audiobediening op het stuur zorgt dat u probleemloos schakelt tussen zenders. Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen full map navigatiesysteem vertelt u alles! Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Renault heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer behoorlijk compleet.

De Renault Mégane is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Renault voor een proefrit reserveren.
Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie