Renault Mégane

1.3 TCe 140 EDC Intens
  • airco (automatisch)
  • All-Seasons
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 46.613 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-147-XG
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurBleu Iron (RQH)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving
Met deze Renault Mégane kunt u weer jaren vooruit, de kilometerteller staat op 46613. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

De bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! Met keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook is deze Renault helemaal compleet.

Het rijden met deze Renault wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Als elke meter en elke seconde telt, wilt u dat het remsysteem maximaal presteert. Met de Brake Assist bent u daar zeker van. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!
Opties
airco (automatisch)
All-Seasons
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie